Karlslundes Private pasningsordning

Hvem er Lisa

Jeg hedder Lisa Kähler, er gift med Michael, som jeg har to skønne drenge med; Harald på 4 år, og Eske på 1,5 år.

Børn har altid været en stor del af min hverdag, eftersom min mor, Helle Andersen, har arbejdet først som kommunalt ansat dagplejer, og senere som privat børnepasser; Igennem hendes hverdag, har jeg set vigtigheden af at kunne tilbyde en tryg og kærlighedsfyldt hverdag til børn, når de er uden for hjemmet. Hvis børn er trygge, anerkendt og føler sig mødt i deres behov, ser man også deres udvikling være i fuldt flor.

Som forælder med små børn, kender jeg alt til usikkerheden i at skulle aflevere sit dyrebareste til en “fremmed”. Jeg vil gerne tilbyde en pasningsordning, hvor både forældre og børn vil føle sig så trygge, som overhovedet muligt.

Jeg interesserer mig meget for børns udvikling i de første leveår, og har i den forbindelse også taget en uddannelse som ammevejleder. Jeg er desuden stor fortaler for det nye børnesyn, hvor børn bliver anerkendt og set for den de er. Herudover har kreativiteten altid fyldt meget hos mig, som også er en vej jeg vil introducere for børnene - farver, sansning og motorik er en del af det kreative univers, som skaber glæde og læring.