Karlslundes Private pasningsordning

Hvorfor vælge privat

Hvorfor vælge privat

Vores private pasningsordning, er et tilbud, fyldt med kvalitet og pædagogisk indhold, der fuldt ud lever op til andre pasningstilbud.

I en privat pasningsordning kan I som forældre selv vælge hvem der skal passe jeres barn. I har også større indflydelse og kan være med til at påvirke jeres barns hverdag.

Som privat føler vi, at vi har et større overskud til at være til for den gruppe børn og det enkelte barn, der vælger at være hos os.

vi bestemmer selv hvilke aktiviteter der skal foregå.

Det er den samme gruppe børn der kommer ind af døren hver dag, samt de samme voksne der tager imod, det giver en ro og tryghed for børnene.

Der bliver lagt vægt på Barnets personlige og sociale udvikling, og at der er plads til udfoldelse både inde og ude, samt masser af ugentlige udflugter og aktiviteter.

I den private pasningsordning skal der være kommunalt tilsyn 2 gange årligt, ellers er det jer som forældre der fører tilsyn, og altid er i dialog med os.🙂

I forhold til bekymrings spørgsmål har du som borger, eller vi som privat børnepassere den samme ret til at tage kontakt med kommunens professionelle kræfter, som f.eks talepædagog eller fysioterapeut.